ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

 Άλλη μία επιτυχής εκδήλωση καταγράφτηκε στις δραστηριότητες του Όμίλου μας, που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας .στο ξενοδοχείο "Εσπέρια" ,το απόγευμα της Τετάρτης ,15 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση -που τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας- Αθλητισμού- Πολιτισμού κ. Μουμτσάκης και ο πρόεδρος της Λέσχης Ποντίων κ. Τσουλφίδης- παρουσιάστηκαν  ενδιαφέροντα θέματα γλωσσικού- ιστορικού περιεχομένου για την εορταστική περίοδο του νέου έτους , ενώ ευχάριστη νότα αποτέλεσε  η παρουσία αλλοδαπών συμπολιτών, που παρακολουθούν τα δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας του ομίλου, με  ευχές στη γλώσσα τους  ,

 η ζωντανή μουσική απόδοση εορταστικών κομματιών από την κιθάρα του νεαρού Χρήστου Μάντη  και τα ,ομολογουμένως, πλούσια δώρα με το ΄΄χρυσό ΄ κωνσταντινάτο ΄΄  ,που προσέφερε ο όμιλος ,κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό  των φίλων και μελών του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου